Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ας συστηθούμε επιτέλους

Κουκουρούκου... τη φράση αυτή μου την απευθύνουν συχνά ως μομφή λέει...για τον χαρακτήρα που' χω. Ο ψυχίατρος μου διαφωνεί βρίσκει πως είμαι πολύ σταθερός σε απόψεις και συμπεριφορές, απλώς αυτές είναι ότι να΄ναι...
Γι΄αυτό και εγώ είπα να επικοινωνήσω τα "θέματα"μου στο διαδίκτυο μπας και βρω παρηγοριά οι καλύτερες λύσεις λένε έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις .. Οι ανησυχίες μου πολλές, τα άγχη μου ακόμη περισσότερα, όσο για νευρώσεις άπειρες...Μεγάλη μου αδυναμία οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Μας λατρεύω, μας πιστεύω όσο τίποτα άλλο, είμαστε το μέλλον του πλανήτη μόνο που αυτός δεν το ξέρει ακόμα. Τί λέτε να του κάνουμε έκπληξη?

3 σχόλια:

  1. Καλέ μου ποντικέ, αν οι Έλληνες είναι το μέλλον του πλανήτη, η ανθρωπότητα θα πρέπει να αρχίσει άμεσα την αναζήτηση άλλου πλανήτη για να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ποντικέ, πού εδράζεις αυτή σου την αισιοδοξία και τη λατρεία για τους έλληνες? ΟΚ, το να αυτοκατηγορούμαστε και να αυτομαστιγωνόμαστε συνεχώς ως λαός, καταντά γραφικό. Αλλά βρε παιδί μου, είσαι κι εσύ από αυτούς που θεωρούν πως είμαστε ο ομφαλός της γης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός. Στους μόνους που δεν πιστεύω είναι στους νεο-έλληνες ή αλλιώς ελληνάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή